naslov

teglice

TEDDIE KIKIRIKI BUTER

Kikiriki buter Teddie, osim što je delikatesnog ukusa veoma je hranljiv proizvod. Sastoji se od najmanje 90% kikirikija, bez veštačkih zaslađivača, boja i konzervansa.

Teddie je odličan izvor proteina kojih sadrži 19%, biljnih vlakana, vitamina E, niacina, fosfora i magnezijuma.

Teddie je potpuno bez holesterola i u osnovi sadrži uglavnom nezasićene masti koje su se pokazale da snižavaju nivo ”lošeg” holesterola u krvi.

Dve kašike Teddie kikiriki butera obezbeđuje 18% dnevne potrebe folne kiseline koja utiče na sprečavanje srčanih oboljenja kao i deformiteta ploda kod trudnica.

Zbog svojih nutritivnih i energetskih osobina Teddie se posebno preporučuje u ishrani dece, mladih, sportista, trudnica, osoba koje poste, starijih osoba i svih onih koji imaju problema sa povišenim krvnim pritiskom i povećanom telesnom težinom.

Dve kašike Teddie kikiriki butera kao namaz na hlebu čine kompletan obrok.


miks

RIVER QUEEN MIKS


RIVER QUEEN MIKS jezgrastih plodova (kikiriki, indijski i brazilski orah, badem i lešnik)

RIVER QUEEN proizvodi su jedinstveno obrađeni.
Prženje se vrši isključivo na kikiriki ulju koje je kralj biljnih ulja.
Pre zatvaranja konzervi, proizvodi se tretiranju azotom. Time se sadržaj kiseonika smanjuje na samo 3% što obezbeđuje svežinu i dugotrajnost.
Zbog ovakvog načina obrade, so se koristi u malim količinama, samo za poboljšanje ukusa, a ne kao konzervans što je uobičajeno kod ovakve vrste proizvoda.


Za više informacija o našim proizvodima posetite www.proagro-srb.co.rs